Blogger Layouts

12.1.17

#THROWBACK 2016 PART 2

Sambungan #Throwback 2016 Part 1

Mac: Permulaan Sebagai Pelajar Sarjana Perakaunan Sepenuh Masa

Pada mulanya aku risau sebab aku seperti pelajar baru.  Sebab yang pertama, fakulti perakaunan dah berpindah ke tempat baru, dan sebab yang kedua, aku tiada kawan yang sama semester dan sama course dengan aku. Memandangkan sebelum ini aku sempat ambil dua subjek sahaja, aku tinggal lagi 10 subjek dan satu dissertation. Aku juga terpaksa join part 1 sebab subjek yang aku belum ambil adalah subjek untuk part 1 bagi full time student.

11.1.17

#THROWBACK 2016 PART 1

Dah lama tak update blog aku ni. Hampir terlupa yang aku pernah ada blog. Hahaha. Dulu dan kini sudah banyak yang berubah. Kawan-kawan aku pun dah ikut haluan masing-masing. Ada yang dah berkerjaya, ada yang sambung belajar, ada yang sudah berkeluarga dan ada yang masih mencari kerja. Dan aku pula, masih lagi melanjutkan pelajaran aku dalam sarjana perakaunan. Cuma bezanya pada awal permulaan 2016, aku tukar mode study daripada part time belajar kepada full time kerana aku nak cepat-cepat habiskan sarjana aku dan sambung kerja pula. Ok jom recap apa yang aku dah buat sepanjang 2016.

1.1.17

Happy New Year

Happy New Year!! Dah masuk tahun baru, tahun 2017. Jadi dah bertambah satu lagi angka usia aku. Tak sangka begitu pantas masa berlalu. Tahun baru, azam pun mestilah kena baru. Jadi azam baru untuk tahun 2017 adalah... jeng jeng jeng.. rahsia. hahaha. 

Untuk semua, harap tahun baru ni memberi lebih makna dan semua hajat tercapai. SELAMAT TAHUN BARU :)