Blogger Layouts

22.6.14

Mini Reunion Fast Trackers Diploma

Ada yang dah lama tak jumpa, ada yang sentiasa berada di sisi, dan ada yang terserempak tapi tak sempat nak tegur. Jadi, mini reunion fast trackers diploma diadakan khas untuk kami enjoy2 and have fun together. I love u oollss. Muah Muah Muah.. Hope u guys still keep in touch after grad and all the best for ur future. Siapa2 kahwin, jangan lupa jemput. Thanks for coming. Maaf dari saya kalau rumah kami serba kekurangan. dan terimas pada sesiapa yang menyumbang. Kerana anda semua, potluck ni berhasil.

Rumahkitekite sedang sibuk memasak.... 


Sedapnya buah-buah ni.. segar dari ladang.. hahahaha

Sebahagian makanan dah dihidang. bihun goreng, dadih, cocktail, ayam kfc


19.6.14

wishlist 2014

hmm.. biasanya orang buat wishlist awal tahun, tapi sekarang baru nak buat wishlist. hihi.

so, apa wishlist aku tahun ni??

1. graduate tahun ni..
    Harap aku dapat graduate tahun ni tanpa ada kertas yang gagal. Dan harapnya dapat grad dengan first class, tapi macam harapan tinggal harapan je sebab cgpa skrg pun tak lepas 3.20 keatas. hmm. Kalau lah dapat 4.00 flat kan sem last ni. hahahahahaha.. :'(