Blogger Layouts

13.3.12

stress!!

Mak aih.. haha.. Susah jugak jadi budak degree ni. sekarang aku gitau semua.. aku memang respect r kat budak degree. aku bru 2 minggu jadi budak degree dah pun merasa bahangnya..

Apa lagi ye? haha.. Aku ada berita suam-suam kuku.. haha. AKu still sambung Jadi SMF fakulti perakaunan. Wah! aku harap dapat laksanakan tugas aku dengan baik..

Lagi??? huhu,.. Aku baru je lepas tengok citer lovely complex episod 9. ha! ayat yang bagi aku semangat. "even pickled radish can be a crab". haha. maksudnya kalau kita berusaha, kita boleh jadi apa saja yang kita mahu.. ^.^

Hah! satu lagi.. nak kena buat report tentang moral values in movies. tapi tak tahu nak pilih movie apa.. any suggestion??

No comments: