Blogger Layouts

27.3.12

SMF Perakaunan

Hah!!! Kali ini, Sekretariat Mahasiswa Fakulti Perakaunan telah mengeluarkan borang untuk anda pelajar perakaunan untuk menyertai dan memberikan sumbangan kepada fakulti anda yang tersayang.

Apa yg bestnya jadi smf ni?? ha.. Meh aku taip-taip kan apa kelebihan yg anda dpt!!

1. Dapat kenal ramai kawan
--- sebab apa ek? sebab SMF dpt menyertai program bersama persatuan lain, tak kiralah di kalangan uitm mahupun luar uitm.

2. Dapat pergi tempat menarik!!
--- Ha!! kita pun ada aktiviti jelajah ni. Bukan saja-saja tapi untuk promote uitm.. hehe. Contohnya macam OPKIM., (program kebajikan di tempat-tempat yg sesuai)

3. Dapat belajar berorganisasi..
---Kadang-kadang kita sering dengar tentang bekerja dalam organisasi ni sgt perlu bekerjasama. Well, apa yg korang belajar dlm MGT tu boleh lah korang terapkan dalam dan alami sendiri bila join SMF ni. Memang banyak cabarannya.. Dan anda dapat merasai sendiri apa yg dimaksudkan time management, behavior in organisation dan mcam2 lagi.. hehe

Antara aktiviti SMF:
1. SMF Freshies
2. Appreciation night (dean list)
3. Accountancy day
5. Accountant Leadership Camp
6. dan banyak lagi.. (malas nk senaraikan)..

Tunggu apa lagi?? JOm sertai SMF!!

No comments: