Blogger Layouts

30.3.12

Happy Besday Nurul!!

Nurul?? Siapakah dia? Haha. Biarlah rahsia.. Bagi aku, dia sangat special. Walaupun banyak yang terjadi antara kami, still dia masih lagi maafkan aku dan terima aku seadanya. Aku terharu.. hehe. Sob3. Dan aku berjanji yang aku akan jadi a better person. I will prove it. Aku tak akan sia-siakan peluang yang ALLAH berikan padaku kali ni..

Kita sambung citer pasal besday girl. Semalam kami sambut dengan blueberry cheese cake. Wah! cantik giler kek tu. Nasib baik aku tak berapa suka cheese. Kalu tak, mesti dah licin kek tu aku makan. Hehe. Seronok tengok orang sambut besday. hehe. Untuk suprise party semalam aku tak join sangat pun dalam planning tu. Sebab aku pun macam blurr je. 

Hadiah?? haha. Mestilah aku bagi. Thanks to someone sebab sudi teman aku beli hadiah untuk kawan aku tu. Ingat nak cari warna purple tapi tak ada pulak yang cantik. Jadi aku kebas je key chain warna biru. Hehe.. 

Wish!! Ok. Aku harap Nurul ni akan sentiasa jadi baik. Hehe. Dan tolong aku jadi baik jugak.. Aku harap kau akan dikurniakan kebahagian dan berjaya mencari Mr Right.. Hehe. Kumbang bukan seekor. ^.^

No comments: