Blogger Layouts

3.8.11

Neww And Old!!

Hahaha.. Apa yang baru dan apa yang lama tu?? Hehe.. Sebenarnya tadi aku pergi jalan-jalan dengan Anas. Akhirnya Samsung Champ tu aku berjaya miliki.. Hehehe.. Bestnya.. Tadi aku beli key-chain jugak tuk fon aku tu.. Aku takut fon aku lari.. Jadi aku kena ikat dia,.. Aku tak mau ilang fon tu.. Sayang sangat kat fon tu.. Tak tahu nape.. Dah tak betul kot...

DAn apa yang lama??? Aku masih lagi pakai nombor lama aku tu.. Nombor kesayangan aku.. Hehe.. o14519xxxx yeah!!! dapat balik nombor tu.. Suka2.. Right Now aku guna dua fon lah.. Dua-dua fon tu fon kesayangan.. Nombor pulak?? Dua-dua celcom.. Huahauuahua.. nombor 011 tu ada maksud tersendiri, nombor 0145 tu pulak nombor glamour aku.. hehehe..

So, if feel free, contact me k.. :)

No comments: