Blogger Layouts

3.8.11

Marah!!!

Orang cakap tak elok marah time puasa ni. Jadi aku sabar dan terus sabar.. Tapi sabar pun ada tahapnya jugak. Aku bukan nak marah sangat.. Bukan tak nak bagi komitmen,. But please understand me. I have to do my omwork, assignment and so on. one more thing, aku dah tak boleh tido lewat sangat bulan puasa ni. Badan aku lemah.. Ada penyakit ker?? Hahaha.. Agaknya lah kot.. But please.. i can give commitment if i want. But i cannot force myself.. If dulu pun kami tak bagi pelajar part 4 pegang setiausaha dan bendahari sekaligus. Tahu.. Ya.. Aku tahu kita tak cukup anggota,. Tapi apa salahnya asingkan jawatan bendahari dan setiausaha tu.. Bukan aku tak nak tapi aku tak boleh...

1 comment:

ijat said...

sabarlah k.. bkan snang nak lpas dari tanggungjawab bile orang da taw tahap kmampuan kite..buat la plihan yg btol..jgan amek tngungjwab if rse dri xmmpu k??ape2 pun tawakal je..bkn snang nk org pham kite..good luck.. :)