Blogger Layouts

30.8.11

SELAMAT HARI RAYA

Kepada semua kenalan.. selamat hari raya.. MAaf andai tersilap apa2 yg mengguris hati.. HArap anda semua sudi maafkn insan yang lemah Ini.. :(

11.8.11

Kerja lalala kerja..

HAha.. Susah jugak jadi student part 4 ni. Student last sem pulak. Hope i can graduate this year.. Yeye.. Wish me all the best k. Kerja yang bertimbun membuatkan aku tak mampu tido dengan lena.. Kalau buat dekk jer.. gerenti result aku pun down.. OOOhhh tolonglah daku.. right now i'm still in front of my latop to finish my asignment,. Huhu.

3.8.11

Marah!!!

Orang cakap tak elok marah time puasa ni. Jadi aku sabar dan terus sabar.. Tapi sabar pun ada tahapnya jugak. Aku bukan nak marah sangat.. Bukan tak nak bagi komitmen,. But please understand me. I have to do my omwork, assignment and so on. one more thing, aku dah tak boleh tido lewat sangat bulan puasa ni. Badan aku lemah.. Ada penyakit ker?? Hahaha.. Agaknya lah kot.. But please.. i can give commitment if i want. But i cannot force myself.. If dulu pun kami tak bagi pelajar part 4 pegang setiausaha dan bendahari sekaligus. Tahu.. Ya.. Aku tahu kita tak cukup anggota,. Tapi apa salahnya asingkan jawatan bendahari dan setiausaha tu.. Bukan aku tak nak tapi aku tak boleh...

Neww And Old!!

Hahaha.. Apa yang baru dan apa yang lama tu?? Hehe.. Sebenarnya tadi aku pergi jalan-jalan dengan Anas. Akhirnya Samsung Champ tu aku berjaya miliki.. Hehehe.. Bestnya.. Tadi aku beli key-chain jugak tuk fon aku tu.. Aku takut fon aku lari.. Jadi aku kena ikat dia,.. Aku tak mau ilang fon tu.. Sayang sangat kat fon tu.. Tak tahu nape.. Dah tak betul kot...

DAn apa yang lama??? Aku masih lagi pakai nombor lama aku tu.. Nombor kesayangan aku.. Hehe.. o14519xxxx yeah!!! dapat balik nombor tu.. Suka2.. Right Now aku guna dua fon lah.. Dua-dua fon tu fon kesayangan.. Nombor pulak?? Dua-dua celcom.. Huahauuahua.. nombor 011 tu ada maksud tersendiri, nombor 0145 tu pulak nombor glamour aku.. hehehe..

So, if feel free, contact me k.. :)